Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση στο Δημοτικό Στάδιο Νεάπολης Βόλου ανάμεσα σε Νίκη Βόλου και ΑΕΛ, στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής του 1ου Ομίλου του πρωταθλήματος της Super League 2. Νίκη Βόλου και ΑΕΛ ήρθαν ισόπαλες με σκορ 1-1. Η ΑΕΛ η οποία κυνηγάει τη Βέροια, μετά και την ισοπαλία με Νίκη Βόλου, δείχνει να χάνει και τις τελευταίες ελπίδες για την πρώτη θέση του 1ου ομίλου. Η Νίκη Βόλου ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος, έχοντας μάλιστα ανοίξει το σκορ στο 6' με το Μιράντα με εκτέλεση φάουλ, αφού η μπάλα κόντραρε στο τείχος και ακολούθως κατέληξε στα δίχτυα του Κώστα Θεοδωρόπουλου. Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛ ήταν καλύτερη και ο Μάριος Όγκμποε με εκτέλεση πέναλτι ισοφάρισε σε 1-1 για την ΑΕΛ στο 52', ωστόσο δεν κατάφερε να πετύχει ένα ακόμα τέρμα και να πάρει τη νίκη, με τους βυσσινί να βρίσκονται πλέον στο -5 από την πρωτοπόρο Βέροια.

Νίκη Βόλου (Βοσνιάδης): Μπάγιτς, Αθανασίου, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Πάνος, Παναγιωτίδης (78' Γκαρσία), Κυριακίδης, Τσουκαλάς, Μιράντα, Βασιλείου (65' Βλαχομήτρος), Κουσκουνάς.

ΑΕΛ (Γκουτσίδης): Θεοδωρόπουλος, Θ. Παπαγεωργίου, Μπέρτος (46' Γρηγορόπουλος), Μαξιμένκο, Μαϊδανός, Ραμίρεζ, Κ. Παπαγεωργίου, Γαρουφαλιάς (46' Κολομπίνο), Μαυριάς (78' Νίνο), Γλυνός (67' Μιλτιάδης), Κούστα (46' Όγκμποε).
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top