Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ κατά την διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου του εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος της Superleague 2 με τη Νίκη Βόλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ 
«Η ΠΑΕ ΑΕΛ δεν περίμενε ποτέ η διοίκηση της Νίκης Βόλου, ειδικά μετά την αρίστη φιλοξενία την οποία απήλαυσαν όλα τα μέλη της στον πρώτο γύρο, να μας εφέρετο, από απόψεως φιλοξενίας, σαν να μην είμαστε η ΑΕΛ του ενός πρωταθλήματος και των δύο κυπέλλων, που τους κάνουμε τιμή να παίζουμε σε αυτό το χωράφι – γήπεδό τους, η ομάδα που έχει κάνει την φιλοξενία – κανόνα στο ιστορικό Αλκαζάρ, αλλά μία ομάδα από κάποιο χωριό από αυτά που έχει συνηθίσει να αγωνίζεται τα τελευταία χρόνια η Νίκη Βόλου, πιθανότατα λόγω αυτής της νοοτροπίας.
Μας φιλοξενούν τον Πρόεδρο και τα μέλη του ΔΣ της ΑΕΛ στο πιο απομακρυσμένο μέρος του γηπέδου, στο πέταλο, δίπλα σε όλους τους αλήτες – πρεζάκες, στους αλήτες της Νέας Ιωνίας, για να μας βρίζουν χυδαία τις οικογένειές μας και τις μανάδες μας.
Συγχαρητήρια κ. Αυγενάκη και κ. Γεραπετρίτη για το πρωτάθλημα που διοργανώσατε και τις ομάδες που ''χώσατε'' να παίζουνε μαζί μας».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top