Ιδανικά τελείωσε η σεζόν για την ακαδημία ποδοσφαίρου της ΑΕΛ αφού η Κ-15 πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση κέρδισε το αντίστοιχο ηλικιακό τμήμα του Ηρακλή Λάρισας με σκορ 2-1. Η γενιά των «2007», υπό την καθοδήγηση του κυρίου Γούλα, έφτασε στην κορυφή του Νομού δείχνοντας αξιοσημείωτη βελτίωση κατά τη διάρκεια της περιόδου ενώ και σε ατομικό επίπεδο η συμμετοχή αρκετών παιδιών του τμήματος στην ανδρική ομάδα του Σωματείου τους ωφέλησε τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο.
Στα του αγώνα, οι βυσσινί προηγήθηκαν νωρίς με τον Μαλέσκο ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο Ηρακλής ισοφάρισε μετά από αυτογκόλ του Μαξακούλη. Λίγο πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου η ΑΕΛ ξαναπήρε προβάδισμα στο σκορ με πολύ ωραίο γκολ του Μπιώτη. Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛ δημιούργησε αξιόλογες ευκαιρίες να διευρύνει το σκορ αλλά ήταν άστοχη κι έτσι το ενδιαφέρον έμεινε αμείωτο μέχρι το όγδοο λεπτό των καθυστερήσεων όταν και έληξε ο αγώνας με τους ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο και τους φιλάθλους να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους!
Το Δ.Σ. της ΑΕΛ συγχαίρει τους ποδοσφαιριστές της Κ-15 και τον προπονητή τους κ. Γούλα Κων/νο αλλά και την ομάδα Κ-15 του Ηρακλή Λάρισας για την πολύ καλή φετινή της παρουσία στο πρωτάθλημα.

ΑΕΛ (Γούλας Κων/νος): Πριναράκης, Δαβίδης, Μπαλαμώτης, Νιάμας, Δρόσος, Μπατζηλιώτης, Γκαρλέμος, Μαξακούλης, Μπιώτης, Σαϊτης, Μαλέσκος, Τσαγκάλης, Παπαδημητρίου, Παπακων/νου, Παπαδόπουλος, Χρυσανθόπουλος, Παπανικολάου, Παπαναστασίου, Γκάνας, Ράχης, Δρόσος, Μυλωνάς, Βλάχος.








 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top