Σπουδαία παιχνίδια περιλαμβάνει και το σημερινό πρόγραμμα για το Nations League, ενώ δράση έχουμε σε Βραζιλία, Κολομβία και στα Προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής 2023. Το Betarades.gr ξεχώρισε πρόταση από το Nations League και την αναμέτρηση Ουαλία - Ολλανδία, την οποία μπορείτε να βρείτε με πλήθος αγορών στην betshop. Πάμε να αναλύσουμε τη σημερινή μας πρόταση. 

2η Αγωνιστική στο 4ο γκρουπ της League A με την Ουαλία να υποδέχεται στο Κάρντιφ την Ολλανδία. Με την καλύτερη ψυχολογία έρχονται στο αποψινό παιχνίδι οι γηπεδούχοι, μετά την ιστορική πρόκριση στο Μουντιάλ κόντρα στην Ουκρανία. Αν και δυσκολεύτηκε, η Ουαλία κατάφερε να πανηγυρίσει τη νίκη με 1-0, επιστρέφοντας έτσι σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου έπειτα από 64 χρόνια. Όπως γίνεται αντιληπτό, άπαντες είναι ακόμη σε φάση πανηγυρισμών, έγινε χαμός μετά την πρόκριση, αποτελεί ερωτηματικό το κατά πόσον θα δοθεί η απαιτούμενη προσοχή στα ματς του Nations League.

Από την άλλη η Ολλανδία έχει βρει τα πατήματα της, έχει ταυτότητα και μια εξαιρετική “μαγιά” παικτών, το έδειξε και στο επιβλητικό εκτός έδρας 4-1 επί του Βελγίου στην πρεμιέρα του Nations League. Ακόμη ένα ματς που δε χάνει, η ήττα απ’ την Τσεχία στο Euro (0-2) είναι η τελευταία, έκτοτε πορεύεται αήττητη για 10 αναμετρήσεις, φιλικές και επίσημες (7-3-0), σκόραραν σ’ όλες. Όσο για το αποψινό μεταξύ τους ματς οι γηπεδούχοι θα αγωνιστούν “ελεύθερα” και με ανεβασμένη ψυχολογία μετά την πρόκριση στο Μουντιάλ, τη στιγμή που απέναντι τους θα βρουν μια Ολλανδία που βρίσκεται σε τρομερή φόρμα και σκοράρει με ευκολία. Περιμένουμε ανοιχτό ματς με ρυθμό, φάσεις και γκολ.

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας!  
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top