Αρκετά ενδιαφέρον είναι το στοιχηματικό μενού που προσφέρει το κουπόνι της Κυριακής (17/07). Με μια δυνατή επιλογή σήμερα επιστρέφει το Betarades.gr, που μπορείτε να τη βρείτε στην bwin gr μαζί με αγορές για όλα τα σημερινά παιχνίδια. Η πρόταση έρχεται από τον σπουδαίο αγώνα Σούπερ Καπ στο Βέλγιο.

Στις 19:00, Κλαμπ Μπριζ και Γάνδη κοντράρονται στον τελικό Σούπερ Καπ Βελγίου.

Με νέο προπονητή τον Χούφκενς ρίχνεται στη "μάχη" της νέας αγωνιστικής περιόδου η πρωταθλήτρια Κλαμπ Μπριζ. Κέρδισε στα τρία από τα πέντε πιο πρόσφατα φιλικά της. Προβλημάτισε, όμως, με την ανασταλτική λειτουργία της, καθώς μόνο σε ένα εξ αυτών κράτησε ανέπαφη την εστία της. 

"Έσωσε" την προηγούμενη σεζόν με την κατάκτηση του κυπέλλου η Γάνδη. Ηττήθηκε μόλις σε ένα από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια προετοιμασίας της, με 1-0 από τον Άρη. Ήταν και ο μοναδικός αγώνας που δεν σκόραρε, καθώς στους υπόλοιπους τρεις σημείωσε εφτά γκολ. Τα πάει καλά μακριά από το γήπεδό της, όπου μετράει δύο σερί νίκες σε επίσημα ματς. Μπορεί να εκμεταλλευτεί τις απουσίες της αντιπάλου και να τα καταφέρει και στην έδρα της Κλαμπ Μπριζ, όπου διεξάγεται το ματς, καθώς έχει κερδίσει στις τέσσερις πιο πρόσφατες επισκέψεις της. Θα επιλέξουμε το ποντάρισμα με κάλυψη, για την περίπτωση που οδηγηθεί το παιχνίδι στα πέναλτι.

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της Κυριακής!
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top