Ο Αλέξης Κούγιας σε συνέντευξη που έδωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό Ηλέκτρα 98,8 , τόνισε ότι μαζί με 15 επιφανείς κορίνθιους επιχειρηματίες θα αναλάβει την ποδοσφαιρική ομάδα της Κορίνθου, που αυτή την στιγμή αγωνίζεται στο τοπικό πρωτάθλημα. Ανέφερε χαρακτηριστικά πως: ” Είναι μια κίνηση που συζητούσαμε εδώ και ένα χρόνο”…Μαζί με τον κ. Βασιλόπουλο συμφωνήσαμε να δώσουμε ένα ποσό που είναι εύλογο”. Συνέχισε λέγοντας ότι: “Ο κ. Βασιλόπουλος εδώ και 7 χρόνια έχει βάλει πολλά χρήματα και έχει στηρίξει την ομάδα”. Όπως αποκάλυψε, την Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί στο επιμελητήριο έκτακτη γενική συνέλευση όπου θα ληφθούν αποφάσεις. “Θα είμαστε όλοι εκεί για να αλλάξει σελίδα η ομάδα. Τόνισε πως: “Θα πρέπει να εκλεγείς μέλος του ΔΣ διότι είναι μια ερασιτεχνική ομάδα. Θα είναι σε τοπικό πρωτάθλημα η Κόρινθος”.

“Πιο χαμηλά δε θα μπορούσε να φτάσει στην ιστορία τους”.
Ο Αλέξης Κούγιας αναφερόμενος στους επιχειρηματίες που θα μετέχουν τόνισε πως: “Οι επιχειρηματίες θα είναι κατα βάση απο την πόλη της Κορίνθου και το θέμα θα το χειρίζεται ο γνωστός επιχειρηματίας Γιώργος Πιέτρης. Στο σχήμα θα είναι επίσης και ο «ποδοσφαιράνθρωπος», Σάκης Περαχωρίτης. Μάνατζερ θα είναι ο Νίκος Σαμολάδας, ο οποίος έχει διακριθεί με διπλώματα ευρωπαϊκά, κάτι που θα “πείσει” ποδοσφαιριστές να παίξουν στην ομάδα, ούτως ώστε να υπάρξει μια ισχυρή βάση να ανέβουμε κατηγορία τον επόμενο χρόνο”.
Τα χαρτιά “έπεσαν” στο τραπέζι την Κυριακή όπου παρών ήταν ο Δήμαρχος Κορινθίων , Βασίλης Νανόπουλος, δίνοντας την υπόσχεση ενός νέου γηπέδου χωρητικότητας 5000 θέσεων.
Επίσης ανάφερε πως θα προσπαθήσει να εντάξει στο ποδοσφαιρικό δυναμικό της ομάδας ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που έπαιζαν στην Super League2 και άλλους ποδοσφαιριστές των οποίων έχει ο ίδιος τα δικαιώματα.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top