Η αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος στην ΑΕΛ έφερε και νέα νομική εκπροσώπηση ενώπιον της ΠΕΕΟΔ τη Δευτέρα (11/07). Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, τους Βυσσινί εκπροσώπησε η νομικός Δόξα Τσαγκαράκη. Πέτυχε, μάλιστα, αναβολή συζήτησης στην προσφυγή του Μανώλη Μπέρτου, λέγοντας: «Η ΠΑΕ έχει αλλάξει χέρια και υπάρχει διαδικασία έγκρισης των νέων μετόχων από την ΕΕΑ. Οι νέοι μέτοχοι δεν γνωρίζουν επ’ ακριβώς ποια ποσά και πότε να καταβληθούν. Μόλις ολοκληρωθεί η μεταβίβαση θα διευθετηθεί το θέμα. Η ΠΑΕ περιμένει ως το τέλος του μήνα χρήματα και από το Στοίχημα».
Ο δικηγόρος του Μπέρτου, Μανώλης Αλφραγκής ανέφερε: «Ο ποδοσφαιριστής δεν έχει δει το χρώμα του χρήματος από τον Φεβρουάριο. Τελευταία κατάθεση ήταν στις 3 Φεβρουαρίου. Παρακαλούσα τον οικονομικό διευθυντή να έδινε κάτι. Ο Μπέρτος μου λέει ότι δεν μπορεί να ζήσει…». Τελικά η επιτροπή ανέβαλε για την 1η Φεβρουαρίου ομόφωνα. Το ποσό που διεκδικεί ο πρώην αρχηγός των Βυσσινί είναι 39.855 ευρώ.
Σε ό,τι αφορά στον πρώην προπονητή, Τζανλούκα Φέστα, μετά από 8 αναβολές παραιτήθηκε της προσφυγής του λόγω εξόφλησης. Έγινε ακόμα γνωστό ότι καταβλήθηκαν τη Δευτέρα (11/07) 2.000 ευρώ στον Παναγιώτη Συμελίδη και απομένει ένα υπόλοιπο 250 ευρώ, ώστε να εξοφληθεί ο Μανώλης Πατράλης. Με κοινό αίτημα ΠΑΕ και Αλαφραγκή η συζήτηση των δύο προσφυγών αναβλήθηκε για την 1η Αυγούστου.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top