Τρομερό ενδιαφέρον παρουσιάζει το κουπόνι της Πέμπτης (04/08) με τις ευρωπαϊκές “μάχες” ελληνικών ομάδων να τραβούν το ενδιαφέρον. Το Betarades.gr ξεχώρισε μια δυνατή πρόταση για την αναμέτρηση Ολυμπιακός - Σλόβαν Μπρατισλάβας. Θα τη βρείτε στην betshop.gr μαζί με κορυφαίες αποδόσεις για όλα τα ματς της ημέρας. Πάμε να δούμε όλες τις λεπτομέρειες για το προγνωστικό μας πιο κάτω. 

Στις 22:00, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Σλόβαν Μπρατισλάβας στο “Γ. Καραϊσκάκης”.

Θα πρέπει να ξεπεράσει το σοκ από την εντός έδρας συντριβή (0-4) από τη Μακάμπι Χάιφα και τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Champions League ο Ολυμπιακός. Στο ντεμπούτο του Κορμπεράν, που αντικατέστησε τον Μαρτίνς στην τεχνική ηγεσία, θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Θα πρέπει να βελτιώσει την ανασταλτική λειτουργία του, καθώς έχει δεχτεί 10 γκολ στα πέντε τελευταία ματς. 

Από την τρίτη νίκη της στις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις της προέρχεται η Σλόβαν Μπρατισλάβας. Με “όπλο” την αποτελεσματικότητά της, καθώς έχει πετύχει εννιά γκολ στα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Θα παίξει φουλ επίθεση ο Ολυμπιακός, καθώς θέλει να αφήσει πίσω τον αποκλεισμό από τη Μακάμπι Χάιφα. Αναμένεται ένα "ανοιχτό" παιχνίδι, καθώς και η Σλόβαν Μπρατισλάβας σκοράρει με ευκολία.

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της Πέμπτης!  
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top