Η Διοίκηση του Α.Σ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 κινούμενη στην κατεύθυνση της διεύρυνσης των σχέσεων με επιχειρηματικούς φορείς αλλά και της προώθησης της επικοινωνιακής  θέσης του Συλλόγου σε συνάντηση που έγινε την Τρίτη 2 Αυγούστου μεταξύ του προέδρου του Ομίλου ANIMUS ΑΕ και 21ADMEDIA κ Νταβέλη Αχιλλέα  και του προέδρου του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ κ. Τσεκούρα Νικολάου συμφώνησαν τα παρακάτω.
Μέγας χορηγός της αγωνιστικής εμφάνισης της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου για την περίοδο 2022-2023 θα είναι η ANIMUS A.E.
2.Την μετάδοση των εντός έδρας αγώνων ποδοσφαίρου  του Ολυμπιακού Βόλου, για το Πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής Κατηγορίας 2022-2023 θα αναλάβει αποκλειστικά  η «21ADMEDIA» ΜΙΚΕ με σκοπό την παροχή δυνατότητας σε όλους τους φιλάθλους  να παρακολουθούν τους αγώνες της Ομάδας μας.
Την κάλυψη των ιατρικών εξετάσεων των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού Βόλου αναλαμβάνει η ANIMUS A.E. Σε αυτό το πλαίσιο όλο το πακέτο των Ιατρικών- Διαγνωστικών εξετάσεων , θεραπευτική κάλυψη και εργομετρικά, τα αναλαμβάνει η ANIMUS A.E σε συνεργασία με την εταιρία «THE MEDICAL PROJECT».
Οι δύο Πρόεδροι, του Ολυμπιακού Βόλου κ. Ν. Τσεκούρας και της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αχ. Νταβέλης, συμφώνησαν επίσης να επεξεργαστούν ένα πλαίσιο συνεργασίας των δύο ομάδων με κοινές δράσεις όπως φιλικά παιχνίδια , εκδηλώσεις κοινωνικής αλληλεγγύης κοινού ενδιαφέροντος, καθώς και οτιδήποτε άλλο προάγει τη φιλία και την αγαστή συνεργασία μεταξύ των γειτονικών πόλεων του Βόλου και της  Λάρισας.
Η διοίκηση του Α.Σ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 εκφράζει τις  ευχαριστίες της  στον πρόεδρο των εταιρειών ΑΝIMUS AE και  21 ADMEDIA κ Αχιλλέα Νταβέλη για την ευγενική του χορηγία».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top