Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής των «βυσσινί», Παναγιώτης Κατσιαρός, μιλώντας στη Sportday θυμάται τη διαδρομή του στο ελληνικό ποδόσφαιρο με τη φανέλα μεταξύ άλλων και της ΑΕΛ.

Αναλυτικά ο Παναγιώτης Κατσιαρός για την ΑΕΛ
Ναι, πήγα στη Λάρισα στη Β’ Εθνική το Δεκέμβριο. Ήμασταν 13οι και τελειώσαμε πρώτοι, πήραμε την άνοδο. Άνοδος. Εκπληκτικές εμπειρίες. Μια πόλη που ζει για το ποδόσφαιρο. Με αγάπησαν πολύ, έμεινα εκεί 8,5 χρόνια. Τη δεύτερη χρονιά παίξαμε Ευρώπη, την τρίτη μπήκαμε στους ομίλους. Με Μπλάκμπερν και μετά Εβερτον, Ζενίτ, Νυρεμβέργη.
Ήταν η τελευταία χρονιά του UEFA και μάλιστα το πήρε η Ζενίτ. Ιδιοκτήτης ήταν ο Πηλαδάκης, τρομερός τεχνοκράτης, πολύ έξυπνος. Έζησε το όνειρο του, τον αγάπησε πολύ η Λάρισα και πέτυχε πολλά. Ευρώπη, Κύπελλο, γήπεδο!
Στη Λάρισα κατέκτησα και το Κύπελλο, το 2007 με προπονητή τον Δώνη. Εξαιρετικός προπονητής. Τον έζησα αρκετά, είναι πάρα πολύ καλός. Αν όχι ο καλύτερος, για μένα είναι μέσα στο Top-3. Παίρνει το 100% από τον ποδοσφαιριστή, δεν το έχουν οι άλλοι αυτό. Και για μένα είναι πολύ σημαντικό για έναν  προπονητή. Έκανα δύο παιδιά στη Λάρισα, την αγάπησα και μετά πήγα στον Βόλο, Β΄Εθνική.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top