Δείτε εδώ  τα προγνωστικά στοιχήματος για την  Β’ Γαλλίας απο τις πιο αξιόπιστες και νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες
Είναι γεγονός ότι υπάρχει καταιγισμός προβλέψεων από διάφορές σχηματικές εταιρίες που σας αγχώνουν, άλλα μαζί θα δούμε από την αρχή, τις προβλέψεις που ξεχωρίζουν, γι’ αυτό προσδεθείτε για τι αρχίζουμε, με την πρώτη ανάλυση της επανεκκίνησης των πρωταθλημάτων το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται, μετά από την ανάπαυλα όλων των εθνικών ομάδων από τις υποχρεώσεις τους. 
Μετράμε μέρες μέχρι το Σάββατο, για την διεξαγωγή της 10ης γύρας στη Ligue 2, ωστόσο δεν πρέπει αυτό να μας εφησυχάζει, τα δεδομένα αλλάζουν ραγδαία και οι εξελίξεις τρέχουν και είναι η ώρα που πρέπει να αρπάξουμε την ευκαιρία, για να βγάλουμε τα προγνωστικά για την Γαλλία, πριν οι τιμές πάρουν την κατηφόρα και χαθεί η αξία της επιλογής. 

Βουρ! για προγνωστικά Γαλλίας λοιπόν
Το Σάββατο θα δούμε εννέα παιχνίδια κατά τη 10η αγωνιστική της Β’ Γαλλίας. Θα πρεπει να κάνουμε focus στην αναμέτρηση Νιμα και Παρί. Ενώ η γηπεδούχος είναι στην 17η θέση η με 2-2-5 και τέρματα 9-13 δεν έχει δώσει και νίκη εδώ και ένα. Μετράει εκτός έδρας  0-1-3, ένα τρίποντο από τον Αύγουστο και ένα εντός έδρας το 1-0 με αντίπαλο την Λαβάλ. Αν και όλα τα γκολ τα έφαγε εκτός έδρας μέσα στην έδρα τα πράγματα είναι καλυτέρα, έχοντας κάνει την επίδοση 2-1-1 μέσα στο χώρο της. Ξεκάθαρε φαίνεται ότι το εύρος ανοίγει στο 0-1 γκολ. Λαμβάνοντας υπόψη ότι η Νιμ έχει παρουσιάσει εξαιρετική άμυνα οπότε όλα τα παιχνίδια κρίνονται στο γκολ, εφόσον αυτό επιτευχθεί.
Στην αντίπερα όχθη βλέπουμε δωδέκατη την Παρί, να κουβαλάει δέκα βαθμούς στην πλάτη και να βρίσκεται  στο -8 από τη δεύτερη θέση έχοντας βλέψεις για άνοδο σε αυτή την σεζόν πράγμα αβέβαιο. Αυτό όμως δείχνει ένα κακό ξεκίνημα σε εάν κλαμπ που εχει βάλει το πήχη ψηλά. Οι φήμες για γερή ανάκαμψη μετά την διακοπή θέλουν να μας προϊδεάσουν ότι η Παρι θα κάνει γερό ξεκίνημα βάζοντας στόχο για ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Ίσως να μπορεί να μας πείσει με το  1-3-1 που δείχνει να αντέχει σε δύσκολες έδρες. Μην ξεχάσουμε επίσης αν αναφέρουμε ότι πέρασε αλώβητη από το Γκρενόμπλ με 2-1.

Και φτάνουν οι τελευταίες εξελίξεις θα κρίνουν τα προγνωστικά!
Όπως είδαμε το φαβορί είναι μπορεί να είναι η φιλοξενουμένη αλλα έσκασε μια είδηση της τελευταίας στιγμής ως συνήθως που έρχεται να ταράξει λίγο τα νερά με πέντε παίχτες της Νιμ να βγουν θετικοί σε τεστ για κορωνοϊό.  Οι σιρινες λενε ότι μες σε αυτούς μπορεί να είναι ο αμυντικός στόπερ Ουεντά , ο βασικός δεξιός Μπουρνέ , ο στόπερ Τζιγκά , ο βασικός στοπερ Γκεζούμ και ο τρίτος τερματοφύλακας.
Σταθείτε δεν υπολογίσαμε και τους τραυματίες! Τον βασικό στοπερ Πουλέν ,τον βασικό αριστερό μπακ Σατζουτέ. Στο σύνολο είναι εξι αμυντικοί από τους 9 συνολικά. Τελικά ποιος θα παίξει μπάλα αναρωτιόμαστε;;
Οι απώλειες συνεχίζονται όμως με τις απουσίες του εξτρεμ Μπενεζέ και  του επιτελικού μέσου Μπενραχού  από τη γραμμή κρούσης, με έμφαση στον δεύτερο. Είναι γεγονός ότι τα ματάκια μας έχουν δει πολλά στα προγνωστικά  στοιχήματος στο ποδόσφαιρο, όπως επίσης και στην Ligue 2.  
Mε τα παραπάνω λεγόμενα μπορούμε να συμπεράνουμε ότι το 2.38 της Betshop που βρίσκεται το διπλό έχει αξία μιας και η λογική μας λέει ότι τις επόμενες μέρες μπορεί να το πάρει ο κατήφορος 
Καλή τύχη στις επιλογές σας. 
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top