Η ΠΑΕ-ΑΕΛ συγχαίρει τους ποδοσφαιριστές της ομάδας και την τεχνική ηγεσία, για το νικηφόρο αποτέλεσμα στον πρώτο επίσημο αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδος, καθώς επικράτησαν εκτός έδρας του Ναυπακτιακού Αστέρα με σκορ 2-1.

Επίσης ευχαριστεί ιδιαίτερα τους φιλάθλους εκείνους που θυσίασαν τη Κυριακή τους και με προσωπικά έξοδα, για άλλη μία φορά έδωσαν το βροντερό τους “παρών” και στήριξαν την ομάδα μας εκτός έδρας!

Ανταποκρινόμενοι στα σχόλια όλων, ακόμη και στα δυσμενή του διαδικτύου, εκείνων των φίλων που ανέμεναν τη ζωντανή μετάδοση του αγώνα, που τελικώς ματαιώθηκε, τους καλούμε να θυμηθούν εάν είχαν ποτέ ξαναδεί τόσες ειδήσεις με ποιότητα στο παρελθόν, όσες το τελευταίο τρίμηνο. Μέχρι και τους αγώνες προετοιμασίας, τους δείξαμε όλους ζωντανά από το Καρπενήσι.

Αναρωτιόμαστε μόνο εάν τελικώς το μοντέλο των «φιλάθλων του καναπέ», που αγαπούν τόσο πολύ την ομάδα, αλλά δεν πατούν ποτέ στο γήπεδο, είναι αυτό που οραματιζόμαστε εμείς για την ΑΕΛ μας.

Όσοι φίλαθλοι και συμπολίτες μας στηρίζουν διαχρονικά την ομάδα, θα έχουν από εμάς μία εξαιρετική διαχείριση, γιατί αντιλαμβάνονται ότι ο συνεργαζόμενος Δημοσιογραφικός Οργανισμός “21 admedia” δεν είχε καμία υποχρέωση να δείξει κανέναν αγώνα. Το κάνει για να χτίσει μία νέα σχέση αντίληψης και ενημέρωσης με το φίλαθλο κοινό μας. Αυτό και μόνο θα έπρεπε ιδιαιτέρως να εκτιμάται.

Όσο για τα υπόλοιπα ΜΜΕ, θα πρέπει να γνωρίζουν οι φίλαθλοί μας ότι βάσει νόμου κανένας διαπιστευμένος αθλητικός συντάκτης δεν μπορεί να στερηθεί τη δυνατότητα που του παρέχει η πολιτεία να πάει στο γήπεδο και να κάνει το αθλητικό του ρεπορτάζ.

Εάν πήγαν ή όχι στη Ναύπακτο ή οπουδήποτε αλλού, εξαρτάται κυρίως από τη διάθεση και την οικονομική δυνατότητα του μέσου ενημέρωσης που εργάζεται ο καθένας. Εάν πάλι ο ίδιος επιθυμεί για το πλήρες ρεπορτάζ του να βιντεοσκοπήσει ή να φωτογραφίσει στιγμιότυπα που έχει διασφαλίσει αποκλειστικά η “21 admedia” από την ΠΑΕ-ΑΕΛ, δεν έχει παρά να χρεώσει στο Μέσο που εργάζεται το τίμημα και να τα αγοράσει.

Διαπιστώνουμε με λύπη ότι στη πόλη μας επικρατεί το εξής εκπληκτικό φαινόμενο:

Κάποιοι φίλαθλοι επιθυμούν να έρχονται κοντά μας μόνο δωρεάν, ενδεχομένως κάποιοι και για να υβρίζουν και όχι να στηρίζουν την ομάδα και κάποια δημοσιογραφικά επιτελεία που επί εποχής του προκατόχου προέδρου είχαν αποκλειστικότητες και μόνο, δυσκολεύονται να πιστέψουν μέσα από την φασιστική τους αντίληψη, ότι στη Δημοκρατία έχουν όλοι δικαιώματα.

Είναι εκείνα τα γνωστά δημοσιογραφικά συστήματα που ασκούν καθημερινά χυδαίο πόλεμο στη σημερινή διοίκηση, όχι γιατί κάνει λάθος τη δουλειά της, αλλά γιατί τυγχάνει να έχει εκτός από την ΑΕΛ και μέσα ενημέρωσης!

Αισθανόμαστε εν κατακλείδι δικαιωμένοι για το γεγονός ότι η επικοινωνία που έχουμε ορίσει ως νέα διοίκηση με τον κόσμο της ΑΕΛ, αρχίζει να γίνεται μία σύγχρονη αναγκαιότητα.

Θα συνεχίσουμε αταλάντευτοι το έργο μας για το στήσιμο μιας ομάδας υποδειγματικής με ευρωπαϊκό προσανατολισμό. Μιας ομάδας ικανής, που θα προοδεύει χωρίς να ζητιανεύει.

Ο κόσμος της ΑΕΛ έχει πλέον πεισθεί ότι από τη νέα διοίκηση μόνο αλήθειες θα ακούει, τόσο για τα καλά αγωνιστικά νέα της ομάδας, που είναι το πρώτιστο, όσο και για τους σκευωρούς της ΑΕΛ, που ιδανικά δεν θα την ήθελαν στη SL2 αλλά στη Γ´ Εθνική…

Σε όλους αυτούς πολύ σύντομα θα κουνήσουμε το βυσσινί μας μαντήλι!
 
ΑΕΛ © 2020. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top