Δείτε ποιος είναι ο 33χρονος διαιτητής, Κωνσταντίνος Πουλικίδης από το Σύνδεσμο Δράμας, που ο ορισμός του στην αναμέτρηση Πανσερραϊκός-ΑΕΛ, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου του πρωταθλήματος της Superleague 2, έφερε μεγάλες αντιδράσεις! Ο Κωνσταντίνος Πουλικίδης γεννήθηκε στις 19 Οκτωβρίου 1989 έχει σφυρίξει συνολικά στις επαγγελματικές κατηγορίες μέχρι τώρα 32 αγώνες (16 Superleague 2, 12 Football League, 4 Κυπέλλου Ελλάδας). Δείτε παρακάτω τρία δημοσιεύματα για τον συγκεκριμένο διαιτητή...

1. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα pamebala στις 20/12/2022 "Βουίζει η ποδοσφαιρική πιάτσα που έχει σίγουρη την νίκη του Πανσερραϊκού απέναντι στην "απροστάτευτη" Λάρισα. Ένα από τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά εγκλήματα που θα μπορούσε να κάνει η ΚΕΔ είναι ο σημερινός ορισμός του Κώστα Πουλικίδη στον αγώνα της χρονιάς ανάμεσα στον Πανσερραικό και την ΑΕΛ! Ένας ορισμός που έχει έντονο παρασκήνιο και που με μαθηματική ακρίβεια οδηγεί την ομάδα του κάμπου στην σφαγή...!
Πως είναι δυνατόν αναρωτιέται κάποιος υγιής φίλαθλος σε  έναν τόσο κρίσιμο αγώνα που ουσιαστικά θα δείξει και ποιος θα πάρει προβάδισμα για την πρώτη θέση της βαθμολογίας,  να ορίζει η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας έναν διαιτητή που είναι γνωστό και στον πιο ηλίθιο που κατοικεί σε αυτήν την χώρα πως ακούει στα κελεύσματα μιας μεγάλης ομάδος που θέλει με κάθε τρόπο να την δει στην SUPER LEAGUE; Ο Πανσερραικός είναι γνωστό πως έχει ενισχυθεί αρκετά στο παρασκήνιο και με ικανούς ανθρώπους να οδηγήσουν την ομάδα των Σερρών στην μεγαλύτερη κατηγορία. Και φυσικά όλα καλά μέχρι εδώ καθώς το ίδιο το ποδόσφαιρο έχει επιλέξει αυτήν την διαδρομή μεταξύ όσων έχουν το χρήμα , την επιρροή και φυσικά τα θύματα... Όμως πως μπορεί να πειστεί κάποιος φίλαθλος της ΑΕΛ μετά τον αγώνα της Πέμπτης πως όλα έγιναν τόσο αγνά και με αγαθή διάθεση;
Ποιος θα πει πως ο Ολυμπιακός είχε άδικο στο τρόπο που αντέδρασε στον αγώνα του Ελ Πάσο;
Την Πέμπτη το βράδυ δυστυχώς και ο Ολυμπιακός θα δικαιωθεί και στην Λάρισα δεν θα  έχουν μαντίλι να κλάψουν... Ο Κώστας Πουλικίδης αν και γεμάτος ενοχές από την σφαγή της ομάδος της Καλαμαριάς στον αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ Β'  , είχε το θράσος να παίξει ως τέταρτος την περασμένη εβδομάδα στον αγώνα κυπέλλου ανάμεσα στον Πανσερραικό και τον Απόλλων Πόντου , και να μην δηλώσει κώλυμα! Προφανώς προετοιμάζονταν για τον μεθαυριανό αγώνα!
Είναι ο ίδιος που άφησε φρικτά παράπονα στην Ηρακλή που και αυτός πήγε σαν πρόβατο στην σφαγή στην Ευκαρπία στον αγώνα κόντρα στον Μακεδονικό!
Είναι αυτός που έχει πάρει τους περισσότερους ορισμούς μέχρι σήμερα στην SL2 !
Αλήθεια γιατί η ΚΕΔ δεν έλαβε υπόψη της την κρισιμότητα του αγώνα ;
Ποιος μπορεί να την επηρεάζει και να την καθοδηγεί;
Γιατί έγραψε στα παλιά της τα παπούτσια το έγγραφο της ΑΕΛ που ζήτησε αξιολογημένο διαιτητή για τον συγκεκριμένο αγώνα;
Ποιος θα διασφαλίσει  μετά ή ακόμη και κατά την διάρκεια αυτού του αγώνα πως δεν θα γίνουν επεισόδια στην επικράτεια από αγανακτισμένους φίλους της ΑΕΛ;
Το δίκαιο και το ορθό είναι άμεσα η αντικατάσταση του ανθρώπου που έχει δείξει με την δράση του..., γιατί η διαιτησία στην χώρα μας βρίσκεται στον πάτο και με νοοτροπίες σαν την δική του απομακρύνουν τον κόσμο από τα γήπεδα , αλλά και τους νέους να ασχοληθούν με την διαιτησία!
Σήμερα είναι νωρίς, αύριο θα είναι αργά...!

2. Όπως ανέφερε η ιστοσελίδα pamebala στις 06/03/2022 Τραγικός ο Δραμινός διαιτητής έβγαλε απίστευτο μίσος και με 90-10 υπέρ του ΠΑΟΚ διαμόρφωσε το αποτέλεσμα στην Ευκαρπία (2-1) πιστεύοντας πως η διαιτητική του εξέλιξη θα είναι ανοδική… Ο διαιτητής Κώστας Πουλικίδης ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής στο  τοπικό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Απόλλων Πόντου που έληξε με νίκη των γηπεδούχων με 2-1. Αυτός ήταν και σύμφωνα με την γενική ομολογία όλων όσων βρέθηκαν το μεσημέρι στην Ευκαρπία , που διαμόρφωσε με τις απίθανες αποφάσεις του το αποτέλεσμα. Μόλις στο 8’ έδωσε πέναλτι στους γηπεδούχους οι οποίοι άνοιξαν το σκορ (1-0) με τον Τζίμα. Στο υπόλοιπο του Α ημιχρόνου όσο και να προσπάθησε ο Απόλλων Πόντου ο Πουλικίδης τον «φρέναρε» συνεχώς με σφυρίγματα ΟΛΑ υπέρ του ΠΑΟΚ! Γέμισε με κίτρινες κάρτες  ΜΟΝΟ τους φιλοξενούμενους και μετά βίας σφύριζε παράβαση σε βάρος του Δικεφάλου! Το ίδιο σκηνικό συνεχίστηκε και στο δεύτερος μέρος του παιχνιδιού με τον  Δραμινό  τραγικό διαιτητή…. να δείχνει φάουλ σε κάθε πέσιμο των νεαρών ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ και να σταματά τους  κοκκινόμαυρους χωρίς λόγω όταν αυτοί οργάνων επίθεση! Προφανώς και το πεντακάθαρο γκολ του Απόλλωνα  (1-1) από τον Ρούνει  δεν ήταν στο πρόγραμμα για τον ανεκδιήγητο Δραμινό  , ο οποίος έκανε τα αδύνατα δυνατά για να βάλει τον ΠΑΟΚ μέσα στα καρέ του Πίτκα! Και αφού δεν είχαν αποτέλεσμα τα πολλά φάουλ και μια ντουζίνα κίτρινες κάρτες στους φιλοξενουμένους, αποφάσισε στο 85 να εκτελέσει εκ νέου το έργο του , δίνοντας νέο πέναλτι με το οποίο διαμόρφωσε το τελικό 2-1! Αξίζει να σημειωθεί πως πέρα από τις πολλές και άδικες κίτρινες κάρτες απέβαλε τόσο τον Δημήτρη  Αμαραντίδη (στην φάση της εφεύρεσης του 2ου πέναλτι) , αλλά και τον Δημήτρη Καλαιτζίδη που δικαίως διαμαρτυρήθηκε για την απροκάλυπτη σφαγή που συντελέστηκε! Μελανό σημείο του αγώνα και παραφωνία ο απελπιστικά κακός και ανίκανος διαιτητής  Κώστας Πουλικίδης της Δράμας. Στο ύψος τους στάθηκαν οι βοηθοί  κ.κ. Σάββας (Σερρών) και Ζίδρας (Αθηνών).

3. Στις 28/01/2018 στο ΔΑΚ Κομοτηνής, στην αναμέτρηση ανάμεσα στη Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου-ΑΟ Καβάλας 0-2, ο διαιτητής Κωνσταντίνος Πουλικίδης απέβαλε τον παρατηρητή. Ακολούθησε κλήρωση και χρέη παρατηρητή ανέλαβε ο γενικός αρχηγός της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου, Σάκης Ρούσης. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά τότε η ιστοσελίδα thrakisports ζητήθηκε από τον παρατηρητή να φέρνει τις μπάλες, ώστε να μην σηκώνονται από τον πάγκο οι φιλοξενούμενοι, ξεπερνώντας έτσι τα όρια που ορίζονταν μπροστά από τον πάγκο. Ωστόσο ο παρατηρητής φέρεται να αρνήθηκε ή τουλάχιστον δεν τα έκανε, αλλά παρέμεινε καθισμένος στον πάγκο που βρίσκεται στο κέντρο του γηπέδου, με αποτέλεσμα ο βοηθός να ζητήσει να τα κάνει αυτά ο… γιατρός που καθόταν δίπλα του. Στο ημίχρονο η ιστορία είχε όμως και συνέχεια. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο βοηθός μετέφερε στον ρέφερι τι ακριβώς είχε συμβεί και ο τελευταίος αποφάσισε να διώξει τον Αλεξανδρουπολίτη παρατηρητή από το γήπεδο!
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top