Δυστυχώς σε αυτή τη χώρα έχουμε κουραστεί να λέμε για τη διαιτησία και για τις παθογένειες της. Ακόμα ένα επεισόδιο αυτού του σήριαλ παίχτηκε την Κυριακή στον αγώνα ΑΕΛ-ΠΑΟΚ για την Α' Εθνική γυναικών, σε μία επανάληψη του προ εβδομάδων Πανσερραικός-ΑΕΛ για την Superleague 2.

Την Κυριακή στο γήπεδο της Νεάπολης  στο πρώτο ημίχρονο αγωνίστηκε η ΑΕΛ με τον ΠΑΟΚ, παρατάσσοντας 11 παίκτριες η κάθε ομάδα στον αγωνιστικό χώρο. Αποτέλεσμα ημιχρόνου 1-0 με σουτ της Στυμονιάρη.

Στο δεύτερο ημίχρονο ξαφνικά οι φιλοξενούμενοι «εμφανίστηκαν» με 11+3 παίκτες και το έργο γνωστό..... Η παραμικρή επαφή στους φιλοξενούμενους ήτανε φάουλ, ενώ για την ΑΕΛ τίποτα δεν μπορούσε να συγκινήσει τον διαιτητή ώστε να καταλογίσει ένα φάουλ υπέρ της, ενώ σε δύο περιπτώσεις σε επικίνδυνο παιχνίδι με αγκώνα, διαιτητής και βοηθός κοίταζαν τον ουρανό.... ίσως φοβόταν να μην πέσει και τους πλακώσει.

Παρόλα αυτά η ΑΕΛ άντεχε και ούτε το αμφισβητούμενο πέναλτι κατάφερε να την πληγώσει. Πέναλτι που εκτέλεσε η Μήτκου και απέκρουσε η Μαργαρίτη.

Η ΑΕΛ άρχισε να ξεμένει από δυνάμεις λόγω της συνεχόμενης πίεσης και το «κλείσιμο» στην περιοχή της από την διαιτησία, με αποτέλεσμα στο 81' ο ΠΑΟΚ να ισοφαρίσει σε μία φάση που ξεκινάει από ξεκάθαρο επιθετικό φάουλ.

Αυτό όμως δεν έφτανε για τον διαιτητή της αναμέτρησης ο οποίος εκτός όλων των άλλων όταν έφτασε η ώρα των καθυστερήσεων, αρχικά έδειξε 3 λεπτά, μετά 4, μετά 5 και μετά 6 και αν δεν έμπαινε το γκολ ποιος ξέρει πόσα!

Σε αυτό το τελευταίο λεπτό μετέτρεψε το επιθετικό φάουλ σε αμυντικό και οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν και δεύτερο τέρμα για το τελικό 1-2.

Συγχαρητήρια στην ομάδα του ΠΑΟΚ για τη νίκη όπως και στις παίκτριες και των δύο ομάδων για το θέαμα και τις συγκινήσεις που προσέφεραν. Η ΑΕΛ απέδειξε και φέτος ότι παρά τη μεγάλη ανανέωση που έκανε, είναι μία υπολογίσιμη δύναμη στο γυναικείο ποδόσφαιρο και η μέχρι στιγμής βαθμολογική της θέση έχει να κάνει κυρίως με μη αγωνιστικούς λόγους.

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο και στήριξε την ομάδα στην προσπάθεια της.

Για την ΑΕΛ, Βασίλης Πάνος
Ξεκίνησαν: Μαργαρίτη, Κρομύδα, Νικολαΐδου, Camacho, Καπαρέλη, Castanon, Σκωτεινιώτη, Γούλα, Κούρια, Strubelova, Στυμονιάρη
Αλλαγές: Ζαχείλα, Μέλλου
Στον πάγκο βρέθηκαν: Πεταλωτή, Νικολάου, Καραλεξίδου, Σιάχου

Για τον ΠΑΟΚ, Λευτέρης Κανατάς
Ξεκινήσαν: Myllyoja, Γκούνη, Μπασούρη, Γιαννακά, Βαρδαλή, Δοϊρανλή, Akida, Gornela, Μήτκου, Κατσάνου, Χαλατσογιάννη
Αλλαγές: Καλιεντζίδου, Γιοβάνη

Αδίκησαν τους εαυτούς τους οι διαιτητές της αναμέτρησης και ειδικά ο κος Μαργιόλης του συνδέσμου Καρδίτσας, με την εικόνα του 2ου ημιχρόνου.

Η ΑΕΛ εύχεται καλή συνέχεια στην ομάδα του ΠΑΟΚ.

Την επόμενη αγωνιστική η ΑΕΛ θα υποδεχθεί τον Άρη, σε έναν αγώνα που πλέον όπως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία, είναι τελικός.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top