Σε ομάδες του 1ου ομίλου του πρωταθλήματος της Super League 2 θα συνεχίσουν δύο παίκτες της ομάδας του Πανσερραϊκού για το υπόλοιπο της σεζόν με τη μορφή δανεισμού. Συγκεκριμένα ο Παναγιώτης Τσαγκαλίδης δόθηκε δανεικός από τον Πανσερραϊκό στον Απόλλωνα Πόντου. Την ίδια στιγμή η ΠΑΕ Πανσερραϊκός έδωσε δανεικό το Θανάση Γιανναράκη στο Διαγόρα Ρόδου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Απόλλωνα Πόντου:
Η ΠΑΕ Απόλλων Πόντου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Παναγιώτη Τσαγκαλίδη. Ο 22χρονος αμυντικός θα τεθεί  άμεσα στην διάθεση του προπονητή μας και θα φοράει την φανέλα με το νούμερο 24. Ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα στον Ηρακλή Πτολεμαΐδας και στην συνέχεια στην Κ20 του Ολυμπιακού. Στην συνέχεια αγωνίστηκε στον Άρη και τον Ολυμπιακό Βόλου. Την περασμένη περίοδο αγωνίστηκε με επιτυχία στην Καλαμάτα πριν καταλήξει στον Πανσερραϊκό από τον οποίο μετακομίζει στην ομάδα μας έως τον Ιούνιο του 2023. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Διαγόρα Ρόδου:
Η ΠΑΕ Διαγόρας ανακοινώνει την απόκτηση του 24χρονου στόπερ Αθανάσιου Γιανναράκη. Ο ποδοσφαιριστής έρχεται στον Διαγόρα από τον Πανσερραϊκό, με εξάμηνο δανεισμό, να βοηθήσει με τους συμπαίκτες του τον γηραιό να πετύχει το στόχο του. Μάλιστα ο Γιανναράκης αγωνίσθηκε στο μάτς Κυπέλλου με την ΑΕΚ, ενώ έχει πολλές εμπειρίες με τον Πανσερραϊκό στον οποίο βρέθηκε από το 2019. Ο νεοαποκτηθείς κυανέρυθρος ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του πορεία από τον Πανθρακικό και στη συνέχεια πήγε στον Ολυμπιακό. Ο δρόμος τον έφερε στη Ξάνθη απ όπου μεταπήδησε το 2019 στον Πανσερραϊκό. Ο Γιανναράκης έρχεται Παρασκευή απόγευμα στο νησί μας για να ξεκινήσει προπονήσεις και να ενσωματωθεί με την νέα του ομάδα.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top