Ολοκληρώθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2, το οποίο έλαβε τις εξής αποφάσεις:
1.    Εξελέγη ομόφωνα Β Αντιπρόεδρος Super League 2, ο κ. Νεκτάριος Παλτόγλου της ΠΑΕ Αιγάλεω.
2.    Εξεδόθη ανακοίνωση μετά τη συνάντηση της Δευτέρας του Προέδρου Super League 2 κ. Λεωνίδα Λεουτσάκου και των ομολόγων του Προέδρων της Basketleague και της Volleyleague με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη.
3.    Προκρίθηκε ομόφωνα η πρόταση της 4hats, η οποία θα αναλάβει την εμπορική ανάπτυξη της Super League 2.

Σχετικά με τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στις 23.1.23 στο γραφείο του Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη αλλά και της ανακοίνωσης που εξεδόθη από το γραφείο του Υφυπουργού, το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2 αποφάσισε να ζητήσει από τον Υφυπουργό Αθλητισμού τα εξής:

1. Καθώς οι ΠΑΕ της Super League 2, από την τελευταία χρηματοδότηση του στοιχήματος έλαβαν το 40% του ποσού που αναγραφόταν στον Ν 4674/2020 άρθρο 79 και λόγω των μειωμένων εσόδων τους στην τρέχουσα σεζόν, ζητάμε να αποδοθούν το ταχύτερο δυνατό στις συμμετέχουσες ΠΑΕ αγωνιστικής περιόδου 2022-23, τα ποσά που προβλέπονται και ρητά καθορίζονται σε εφαρμογή του σχετικού Νόμου με την από 19/3/21 αρ. 114021 Κ.Υ.Α., όπως αυτή τροποποιήθηκε με την από 21/12/21 αρ. 620241 Κ.Υ.Α. των Υπουργών Οικονομικών - Πολιτισμού και Αθλητισμού.
2. Για τις μελλοντικές χρήσεις να οριστεί συνάντηση, με πρωτοβουλία του Υφυπουργού Αθλητισμού, όλων των φορέων του επαγγελματικού αθλητισμού και να καθοριστεί ένα πλάνο με αυστηρότερα κριτήρια χρηματοδότησης σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top