Φιλική νίκη με 1-0 επί του Ηρακλή Λάρισας πέτυχε η ΑΕΛ με σκόρερ τον Τσιριγώτη με προβολή από κοντά στο 59ο λεπτό, σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο AEL FC Arena. Η ΑΕΛ στο μεγαλύτερο διαστήματα του παιχνιδιού είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και εκτός από το γκολ, που σημειώθηκε, έχασε κάποιες ευκαιρίες για να διευρύνει τη φιλική της νίκη. Ο τεχνικός των «βυσσινί», Γιάννης Ταουσιάνης, με αφορμή τη διακοπή του πρωταθλήματος της Superleague 2 είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει την αγωνιστική ετοιμότητα των παικτών του.

Ηρακλής Λάρισας (Χρήστος Χατζηλιάδης): Φαρμάκης (65’ Παπαγιάννης), Γκαλίτσιος (73’ Λαγωνίδης), Κάσας (65’ Συρεγγέλας), Λούκας Γκαρσία (70’ Μπάμης), Χατζής (70’ Ζαφειρίου), Λίταινας (65’ Μπόσιο), Γκουγκούδης, Γιαννίτσης (73’ Μπαλαμώτης), Τσουμάνης (54’ Λεσάι), Κέρι (54’ Χρηστίδης), Καμπέρης (82’ Σούμπαση)

ΑΕΛ (Γιάννης Ταουσιάνης): Σουλούκος, Καλουτσικίδης, Κοσσονού, Ηλιάδης, Κόλα, Θωμαϊδης, Κ. Παπαγεωργίου, Αντράντα, Νικολιάς, Πεντρόσο, Νούνιες (41’ λ.τρ. Τσιριγώτης)

Αγωνίστηκαν ακόμα για την ΑΕΛ και οι Γωγουβίτης, Μαξιμένκο, Μαυριάς, Νίνο, Μιλτιάδης, Γαρουφαλιάς, Πλέγας, Ζησούλης, Νινίκας.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top