Ένα κλασικό μαύρο φόρεμα δεν μπορεί να λείπει από καμία γυναικεία γκαρνταρόμπα και φυσικά δεν γίνεται να λείπει ούτε από την δική σου αν θέλεις να λέγεσαι λάτρης της μόδας. Οι συνδυασμοί που μπορείς να κάνεις με αυτό το all time classic fashion piece είναι πολλοί, ωστόσο παρακάτω θα βρεις τέσσερις μοναδικές προτάσεις για stylish χειμερινά looks με πρωταγωνιστή το αγαπημένο σου little black dress.  

Office look  
Ποιος είπε ότι δεν μπορείς να φορέσεις το μαύρο φόρεμά σου στο γραφείο και να είσαι απόλυτα κομψή και στιλάτη; Αντλώντας έμπνευση από την ομολογουμένως πάντα καλοντυμένη Hailey Bieber, σου προτείνουμε να επιλέξεις ένα βαμβακερό midi φόρεμα με τιράντες το οποίο θα συνδυάσεις με ένα oversized σακάκι σε όποια απόχρωση σου αρέσει. Ολοκλήρωσε το look σου με ψηλές κάλτσες και loafers και πρόσθεσε minimal κοσμήματα σε χρυσές ή ασημί αποχρώσεις. Είμαστε βέβαιοι πως αυτό το look θα σε αναδείξει στο fashion icon του γραφείου.  

Party look
Η νούμερο ένα ενδυματολογική επιλογή για εντυπωσιακά party looks δεν είναι άλλη από τα μαύρα γυναικεία φορέματα. Σε πλήθος εκδοχές και στυλ είναι προορισμένα για να εξασφαλίσουν ότι θα μαγνητίσεις τα βλέμματα, ωστόσο αν θέλεις να ξεφύγεις από τις κλασικές επιλογές σου προτείνουμε να επιλέξεις ένα mini πλεκτό μαύρο φόρεμα το οποίο θα συνδυάσεις με τις αγαπημένες σου μαύρες, δερμάτινες, over-the-knee μπότες και ένα μαύρο leather jacket. Παίξε με έντονα κοσμήματα σε ροκ ύφος στο look σου και εντυπωσίασε!

Sophisticated look  
Αγαπάς τα outfits που αποπνέουν κομψότητα και μπορούν να σε βγάλουν ασπροπρόσωπη σε όλες τις επίσημες περιστάσεις; Τότε ένα maxi στενό, μακρυμάνικο φόρεμα, με ανοιχτή πλάτη (αν θέλεις να αποπνέεις extra θηλυκότητα), δεν θα μπορούσε παρά να είναι η απόλυτη επιλογή για εσένα. Τόλμησε να το συνδυάσεις με βελούδινα, χειμερινά πέδιλα ή κλασικές γόβες και ολοκλήρωσε το look σου με μια εντυπωσιακή συνθετική γούνα. Μπορούμε να σου εγγυηθούμε ότι μπορείς να επιλέξεις αυτού του είδους τα φορέματα ως φορέματα για γάμο, επίσημα δείπνα, ή ιδιαίτερες εκδηλώσεις και να είσαι η επιτομή της κομψότητας.

All day look  
Φυσικά και μπορείς να φορέσεις το αγαπημένο σου μαύρο φόρεμα από το πρωί μέχρι το βράδυ. Επίλεξε ένα αέρινο φόρεμα που να σου χαρίζει ελευθερία κινήσεων και φόρεσέ το με ψηλές μπότες και ένα oversized δερμάτινο jacket ή sneakers και το αγαπημένο σου denim. Μπορείς με αυτό το look να κυκλοφορείς απόλυτα στιλάτη όλο το πρωί και το βράδυ να προσθέσεις απλώς λίγη λάμψη με τα αξεσουάρ σου για να εντυπωσιάσεις στην έξοδό σου!
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top