Τεράστιας βαθμολογικής σημασίας νίκη πέτυχε η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΛ απέναντι στις Ελπίδες Καρδίτσας για την 10η αγωνιστική στο γήπεδο του Λεονταρίου. Ένας αγώνας που διεξήχθη κάτω από πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες, με πολύ κρύο και έντονη χιονόπτωση στο πρώτο ημίχρονο. Ο αγώνας δεν ξεκίνησε ιδανικά, με την άμυνα της ΑΕΛ να αιφνιδιάζεται στο 11' σε μία εκτέλεση φάουλ από την πορεία της μπάλας και σε δεύτερο χρόνο η Gomez να ανοίγει το σκορ. Στη συνέχεια οι βυσσινί πίεσαν ακόμα περισσότερο την άμυνα των γηπεδούχων και τελικά στο 37' σε μία εκτέλεση κόρνερ της Γούλα η μπάλα έφτασε στην Κρομύδα η οποία έκανε εύκολα το 1-1. Λίγα λεπτά μετά σε παρόμοια φάση, η Strubelova αυτή τη φορά εκμεταλλεύτηκε τη σύγχυση στην εκτέλεση της Γούλα και έδωσε προβάδισμα για την ΑΕΛ.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛ συνέχιζε να πιέζει και στο 52' η αρκετά φορμαρισμένη Στυμονιάρη εκμεταλλεύτηκε την πολύ ωραία κάθετη πάσα της Γούλα και έδωσε αέρα δύο τερμάτων. Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε αρκετά και λόγω της κόπωσης των δύο ομάδων από την υπερπροσπάθεια, με την ΑΕΛ όμως να έχει μερικές χαμένες ευκαιρίες. Το τελικό 1-4 διαμόρφωσε η παίκτρια που συμμετείχε σε όλα τα γκολ της ΑΕΛ, η Μαριάννα Γούλα με πολύ ωραίο σουτ από το ύψος της περιοχής.

Για την ΑΕΛ, Βασίλης Πάνος
Ξεκίνησαν: Μαργαρίτη, Νικολαΐδου, Camacho, Κρομύδα, Καπαρέλη, Σκωτεινιώτη, Castanon, Varela, Γούλα, Strubelova, Στυμονιάρη
Αλλαγές: Κόντου, Κούρια, Κυρίτση
Στον πάγκο βρέθηκαν: Δασκάλου, Μακεντούδη, Καραλεξίδου, Νικολάου, Μέλλου, Μπουλμπούλη, Ζαχείλα

Για τις Ελπίδες Καρδίτσας, Τάκης Κουτσονάσιος
Ξεκίνησαν: Κλέτσα, Σίμου, Λάσκου, Τσούνη, Τσούκα, Mehler, Bruna, Gomez, Σκοτεινιώτη, Γεραγόρη, Αναγνωστοπούλου
Αλλαγές: Κάκογλου, Τσακμακίδου

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα η διαιτησία της τριπλέτας από τα Τρίκαλα.
Η ΑΕΛ ευχαριστεί τις Ελπίδες Καρδίτσας για την φιλοξενία και τους εύχεται καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.
Την επόμενη αγωνιστική η ΑΕΛ θα υποδεχθεί τις Αβαντίδες Χαλκίδας, ενώ δραστηριότητα έχουμε και για την ΑΕΛ Β' η οποία θα ταξιδέψει στην Κατερίνη για να αντιμετωπίσει τις Νεφέλες.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top