Ο Θωμάς Ναζλίδης, σε συνέντευξή του στο "athletestories” αναφέρθηκε και στην ΑΕΛ. Ο Θωμάς Ναζλίδης γεννήθηκε στις 23 Οκτωβρίου 1987. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο σε ηλικία επτά ετών από τον Ιωνικό Διαβατών, ενώ στα 18 του έκανε το βήμα και πήγε στην τότε Δ’ Εθνική και τον Εθνικό Σοχού, στη συνέχεια τον Μακεδονικό, ως τη στιγμή που το 2011 η Καβάλα τού έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστεί για πρώτη φορά στη μεγάλη κατηγορία. Ακολούθησε μια τετραετία σχεδόν στον Πλατανιά, πριν πάει στην Βέροια τον Γενάρη του 2015. Το καλοκαίρι του 2016 πήγε στην ΑΕΛ, όπου έμεινε για δυο χρόνια και το 2018 πήγε στον Άρη, ο οποίος μόλις είχε επιστρέψει στη Super League. Ακολούθησαν σύντομα περάσματα από Απόλλωνα Σμύρνης, Χανιά και Τρίγλια. Στον Άρη έκαν και από τη θέση του τιμ μάνατζερ.

Αναλυτικά ο Θωμάς Ναζλίδης για την ΑΕΛ
«Τότε εμφανίστηκε η ΑΕΛ. Με είχε πάρει τηλέφωνο ο κ. Κούγιας, αλλά η αλήθεια είναι ότι στην αρχή προσπάθησα να το αποφύγω λόγω όσων είχα ακούσει. Πήγε όμως προπονητής ο Άγγελος Αναστασιάδης, οπότε δεν μπορούσα να πω όχι. Ακόμη και σήμερα είναι σαν πατέρας μου. Ό,τι πιο αληθινό έχω γνωρίσει μέσα στο ποδόσφαιρο είναι ο Άγγελος. Θα σου πει μπροστά σου και το καλό και το στραβό. Για αυτό είναι παρεξηγημένος και έχει πιστούς φίλους και ορκισμένους εχθρούς. Με τον Κούγια η σχέση μου ήταν εκπληκτική. Πρέπει να ήμουν από τους ελάχιστους που δεν είχαν την παραμικρή ρήξη με τον πρόεδρο. Μέχρι και το σπίτι του στη Μύκονο μου είχε δώσει για να κάνω διακοπές. Εγώ στην ΑΕΛ είχα το μεγαλύτερο συμβόλαιο. Αυτό αυτομάτως για τον Κούγια σημαίνει ότι πρέπει να τα κάνεις όλα. Έχει διώξει τον προπονητή μετά από νίκη και ψαχνόμασταν όλοι. Για δυο-τρεις εβδομάδες με είχε με το πιστόλι στον κρόταφο. Έβαλα γκολ και στα δυο παιχνίδια, μπήκε στα αποδυτήρια και με έκανε αρχηγό μπροστά σε όλους. Είχα τρία χρόνια συμβόλαιο και, με το που ξεκινάει η δεύτερη σεζόν, με φωνάζει να ανανεώσουμε για άλλα δυο χρόνια. Εγώ όμως, βλέποντας ότι ο Άρης ανεβαίνει, είχα το μυαλό μου ήδη εκεί. Ήταν βέβαια μια καλή σεζόν με την ΑΕΛ, όταν αποκλειστήκαμε στα ημιτελικά του Κυπέλλου από την ΑΕΚ, αλλά εμένα το μυαλό μου ήταν αλλού.
Είχα ήδη μιλήσει με τον Καρυπίδη, όταν ο Άρης είχε πάρει διαφορά, είχα “παγώσει” το θέμα στην ΑΕΛ και όταν έφτασε Απρίλιος, έπρεπε να το ξεκαθαρίσω. Πιάνω λοιπόν τον Κούγια και του λέω «Πρόεδρε, έχω ένα όνειρο από μικρός, να παίξω στον Άρη. Είμαι άρρωστος με τον Άρη και αν δεν παίξω εκεί, θα είναι σαν μην έχω παίξει καθόλου ποδόσφαιρο. Ακόμα και το υπόλοιπο που έχουμε βάλτο να το πάρω τον επόμενο χρόνο, αρκεί να με αφήσεις ελεύθερο». Εκτίμησε την ειλικρίνειά μου, με άφησε να φύγω, με τίμησε με ανακοινώσεις και δεν κράτησε κακία».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top