Η ΠΑΕ ΑΕΛ μέσα από τα social media με ανάρτηση της για το επεισοδιακό παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου αναφέρει: «Επειδή κάποια μέσα εξακολουθούν να αναπαράγουν συγκεκριμένη δήλωση του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Νίκης, είναι αδύνατο να αποφύγουμε το ακόλουθο σχόλιο:
Σε κρεσέντο ανοησίας και σε πείσμα της καθολικής ανεπάρκειας της ΠΑΕ Νίκης Βόλου οργανωτικά, έχει επιδοθεί ο αντιπρόεδρος της, εκθέτοντας τον συμπαθή κατά τα λοιπά Πρόεδρο της αυτής ΠΑΕ, τουλάχιστον για τις προθέσεις του.
Ούτε λίγο ούτε πολύ ο εν λόγω κύριος συνεχίζει να επιμένει και να διαμαρτύρεται γιατί η αστυνομία του Βόλου ορθώς δεν επέτρεψε να βγουν από το Πανθεσσαλικό στάδιο οι ελάχιστοι οπαδοί της ΑΕΛ για να γίνουν «κιμάς» βάσει των χτεσινών δολοφονικών διαθέσεων των οργανωμένων της Νίκης Βόλου!
Προφανώς δεν έμεινε ικανοποιημένος από τα ανοιγμένα κεφάλια κάποιων φίλων της ΑΕΛ καθώς τα αποδυτήρια της φιλοξενούμενης μετατράπηκαν σε πρόχειρο χειρουργείο για να παράσχουν τις πρώτες βοήθειες στους απροστάτευτους οπαδούς μας που δέχονταν βροχή από αντικείμενα πάσης φύσεως και βάρους!
Το εξαιρετικό ιατρικό-θεραπευτικό team της ΑΕΛ ουδέποτε φαντάστηκε ότι ο γειτονικός Βόλος θα γινόταν το Θεσσαλικό “Platoon” του Όλιβερ Στόουν και ότι οι ίδιοι θα γινόταν έκτακτοι χειρουργοί σε συνθήκες πραγματικού πολέμου!
Αυτός λοιπόν ο γελοίος παράγοντας που αδυνατεί να αντιληφθεί ή εθελοτυφλεί για όλα όσα έλαβαν χώρα εχθές, είναι καταρχήν επικίνδυνος, εκθέτει την ομάδα του και σύντομα του υποσχόμαστε ότι θα αντιμετωπίσει και ο ίδιος τη δικαιοσύνη για τις απαράδεκτες για την ανθρώπινη ζωή και υπόληψη δηλώσεις του!
ΥΓ: Το μόνο που τον ενδιάφερε ήταν να συνεχιστεί ο αγώνας μήπως και δραπετεύσει από τις κακουργηματικού χαρακτήρα πλέον ευθύνες του!
ΥΓ2: Η ομάδα σας καλείται να «πληρώσει το μάρμαρο» καθότι οι οργανωμένοι σας δεν άφησαν άσπαστο μάρμαρο που να μην το πέταξαν στα κεφάλια των ανυποψίαστων Λαρισαίων φιλάθλων.
Πραγματικά η φιλοξενία σας θα μας μείνει αξέχαστη…!»


 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top