Με βαριά τιμωρία κινδυνεύει η Νίκη Βόλου μετά τη διακοπή του αγώνα με την ΑΕΛ στο 48′ του αγώνα λόγω επεισοδίων μεταξύ οπαδών των δύο ομάδων. Το FLNews παρουσιάζει τι προβλέπουν Κ.Α.Π. και Πειθαρχικός Κώδικας…
Στο σημείο αυτό πρέπει να τονιστεί ότι βάσει των όσων συμφωνήθηκαν στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας, η ΑΕΛ δεν ζήτησε εισιτήρια. Συγκεκριμένα στο έγγραφο αναφέρεται «Ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΑΕΛ δηλώσει ότι δεν θα υπάρξει οργανωμένη μετακίνηση φιλάθλων της και δεν αιτήθηκε την έκδοση εισιτηρίων. Επιπλέον, ζήτησε την απρόσκοπτη και ασφαλή προσέλευση και αποχώρηση της αθλητικής αποστολής στην αθλητική εγκατάσταση, την ασφαλή παραμονή της αποστολής σε όλους τους χώρους του γηπέδου ως και την απόλυτη προστασία των προβλεπομένων επισήμων της που θα προσέλθουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα κατά τα προβλεπόμενα. β) Αιτήθηκε την διάθεση των προβλεπομένων προσκλήσεων, για τους δικαιούμενους».

Αυτό σημαίνει ότι η Νίκη Βόλου είναι υπεύθυνη για τη συμπεριφορά των φιλοξενούμενων από τη στιγμή που αυτοί πήραν θέση στην εξέδρα. Όπως αναφέρει το άρθρο 14 παρ.4β του Π.Κ.:



Μετά τη διακοπή, λοιπόν, κινδυνεύει με ήττα (3-0) στα χαρτιά, αφαίρεση ενός βαθμού, βαρύ πρόστιμο και 2-4 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών.

Το άρθρο 21 παρ. 3ΙΙ του ΚΑΠ αναφέρει:



Το άρθρο 15 παρ.4β του Π.Κ. αναφέρει:

 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top