Η καρδιά του βετερανισμού και το ελληνικού μπάσκετ χτυπάνε στην Λάρισα, με την διοργάνωση του 9ου πανελληνίου πρωταθλήματος βετεράνων – παλαιμάχων που άνοιξε την αυλαία του την Παρασκευή 26 Μαΐου και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή. 
Το Σάββατο ο Σύλλογος Παλαιμάχων Αθλητών Καλαθοσφαίρισης Λάρισας διοργανώνει στο ξενοδοχείο IMPERIAL  στις 9 το βράδυ την κεντρική εκδήλωση, όπου θα βρεθούν αφενός όλοι οι συμμετέχοντες αθλητές και αθλήτριες του πανελληνίου πρωταθλήματος, αφετέρου όλες οι μορφές τοθ λαρισινού μπάσκετ.
Ο ΣΠΑΚ Λάρισας θα τιμήσει για την προσφορά τους στο μπάσκετ τους:
Βασίλη Σπανούλη, Δήμο Ντικούδη, Νέστορα Κόμματο, Γιάννη Λάππα, Βαγγέλη Κουτσουκέρα και Αθηνά Ζέρβα ως τους Λαρισαίους που έχουν κατακτήσει ευρωπαϊκά τρόπαια.
Για το αποτύπωμά τους στο λαρισινό και όχι μόνο, μπάσκετ θα τιμηθούν οι Γιάννης Τζήμας, Δημήτρης Τσουγένης, Δημήτρης Ζαχαρακόπουλος, Γιάννης Λαλάκης, Παναγιώτης Γκόλαντας και Θανάσης Πραγκαφίλης, όπως και οι Νίκος Πιτσίλκας και Άρης Ζώης για την συνεισφορά τους στο παγκόσμιο μπάσκετ.
Επίσης θα τιμηθούν και οι Νίκος Παπαθεοδώρου για την ποικιλόμορφη προσφορά του στον αθλητισμό και τον πολιτισμό της Λάρισας και ο Παναγιώτης Παπακωνσταντόπουλος για τις υπηρεσίες του στο κίνημα του βετερανισμού στην χώρας, καθώς σε ηλικία 83 ετών συνεχίζει να είναι ενεργός αθλητής.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top