Η Παναχαϊκή και ο ΟΦ Ιεράπετρας και ο αν δεν τακτοποιήσουν τις οφειλές τους εντός πέντε εργάσιμων ημερών θα έχουν αφαίρεση βαθμών.
Η Super League 2 ανακοίνωσε ότι αφαιρέθηκαν από τον πίνακα της βαθμολογίας 18 βαθμοί από την Παναχαϊκή. Ο λόγος φυσικά είναι οι 6 προσφυγές (Μαρκοπουλιώτη, Λαμπρόπουλο, Αργυρόπουλο, Αποστολόπουλο, Ανάκογλου και Σταμόπουλο) που παραμένουν ανοικτές και πλέον η Παναχαϊκή έχει προθεσμία ακόμα πέντε εργάσιμων ημερών να τακτοποιήσει τις εκκρεμότητες και να πάρει πίσω τους βαθμούς. Διαφορετικά η ποινή θα ισχύσει και θα αποβληθεί από το πρωτάθλημα.

Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία του συνεδρίαση τις ακόλουθες αποφάσεις για την ΠΑΕ ΟΦ Ιεράπετρας.
-Δέχεται την από 16.05.2023 αίτηση του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Κοντοέ κατά της ΠΑΕ ΟΦ Ιεράπετρας, ως νόμω και ουσία βάσιμη.
Ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ ΟΦ Ιεράπετρας την ποινή της αφαίρεσης των 3 βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος στο οποίο αγωνίζεται, εντός προθεσμίας 5 εργάσιμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή του συνολικού ποσού των 4.971,99 ευρώ, πλέον του ποσού των 300 ευρώ για δικαστική δαπάνη, καθώς και των 100 ευρώ που επιδικάστηκαν υπέρ του αιτούντος ως δικαστική δαπάνη με την υπ’ αριθμ. 127/2023 απόφαση επιβολής ποινής του παρόντος Δικαστηρίου.

-Δέχεται την από 16.05.2023 αίτηση του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Δημητρίου Ψάνη κατά της ΠΑΕ ΟΦ Ιεράπετρας, ως νόμω και ουσία βάσιμη.
Ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ ΟΦ Ιεράπετρας την ποινή της αφαίρεσης των 3 βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος στο οποίο αγωνίζεται, εντός προθεσμίας 5 εργάσιμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή του συνολικού ποσού των 3.565,76 ευρώ, πλέον του ποσού των 300 ευρώ για δικαστική δαπάνη, καθώς και των 100 ευρώ που επιδικάστηκαν υπέρ του αιτούντος ως δικαστική δαπάνη με την υπ’ αριθμ. 122/2023 απόφαση επιβολής ποινής του παρόντος Δικαστηρίου.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top