Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη το 3rd Easter Larisa Cup, με την συμμετοχή στη διοργάνωση για πρώτη φορά -μαζί με τον Ηρακλή Λάρισας- και του Σωματείου της Α.Ε.Λ., στα πλαίσια των παράλληλων δράσεων για τον εορτασμό των 60 χρόνων ζωής της Ομάδας μας.
Το τριήμερο 29, 30/4 και 1/5 η καρδιά του παιδικού ποδοσφαίρου χτυπούσε στα γήπεδα «Football Land», «4-4-2 Football Park», Κοιλάδας και Νεάπολης όπου 550 περίπου νεαροί ποδοσφαιριστές 15 Σωματείων με 40 Τμήματα σε τέσσερις ηλικιακές κατηγορίες (κ16, κ14, κ12, κ10) έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, αγωνίστηκαν με πάθος και ήθος πάνω απ’ όλα απολαμβάνοντας το παιχνίδι.
Ευχαριστούμε θερμά για την συμμετοχή τους τον Πανσερραϊκό, τον Ρήγα Φεραίο, την FC OLYMPIAN από την Κατερίνη, τον Ατρόμητο Πτολεμαϊδας, τον Αστέρα Αλεξάνδρειας και τον Φίλιππο Μελίκης που επισκέφθηκαν την πόλη μας και μας τίμησαν με την παρουσία τους. Όπως επίσης και τις ακαδημίες του Νομού μας (Olympic, Ατρόμητοι, Δωτιέας Αγιάς, Αστραπή Ν. Πολιτείας, Όλυμπος Γόννων, Ν.Μιχαήλ, Ακαδημία Φαρσάλων και φυσικά ΑΕΛ και Ηρακλής Λάρισας) που ήταν χαρά μας που συμμετείχαν στη διοργάνωση.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους τροπαιούχους παλαιμάχους της ΑΕΛ, κ.Καραπιάλη, κ.Μιχαήλ, κ.Γκαλίτσιο και στον Αντιδήμαρχο Παιδείας και Άθλησης του Δήμου Λαρισαίων κ.Γερογιώκα που παραβρέθηκαν στους τελικούς του τουρνουά και βράβευσαν τους νεαρούς ποδοσφαιριστές.
Τέλος, ευχαριστούμε τους χορηγούς που στάθηκαν αρωγοί στη διοργάνωση. Συγκεκριμένα, την εταιρεία «Coffee & Waternet» του κ. Νικηφόρου Τριανταφυλλίδη, τον κ. Αχιλλέα Χατζόπουλο (οικοδομικά υλικά), την επιχείρηση ειδών υγιεινής και πλακιδίων «ΤΕΛΛΙΟΣ» και την εταιρεία διανομής και logistics «EXELIXIS». Δείτε παρακάτω τις κινούμενες εικόνες...
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top