17 χρόνια από το 3ο μας αστέρι!
Πέρασαν 17 χρόνια σαν σήμερα 5/5/2007 που η ΑΕΛ κατέκτησε το δεύτερο Κύπελλο της ιστορίας της με το 2-1 επί του Παναθηναϊκού στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Ήταν ένα μοναδικό αξέχαστο απόγευμα αγωνιστικής απόδοσης αλλά και παλμού από την απίθανη βυσσινί εκδρομή στον Βόλο.

“…ΑΕΛάρα φέρε μας το Κύπελλο, ξανά στον Πηνειό!”

Η “Βασίλισσα του κάμπου” τα κατάφερε ξανά όπως μόνο αυτή ξέρει να τρελαίνει τη χώρα και τους βυσσινί φιλάθλους! Πριν 17 χρόνια την 5η Μαΐου 2007…

Η ΑΕΛ σηκώνει παλικαρίσια για 2η φορά το Κύπελλο Ελλάδας κερδίζοντας τον ΠΑΟ με τα γκολ του Γιόζεφ Κόζλεϊ στο ξεκίνημα του αγώνα και του Ανρί Αντσουέ στο φινάλε μέσα σε έκσταση όλων για τη μεγάλη επιτυχία αλλά και για τον θεαματικό τρόπο που ήρθε σε έναν επιτυχημένο τελικό μπροστά σε πολλές χιλιάδες οπαδούς και των δύο ομάδων.

Το βαρύτιμο τρόπαιο επέστρεψε στον Πηνειό κάνοντας την ΑΕΛ ως περιφερειακή ομάδα να έχει πλέον 3 τίτλους, να καθιερώνεται επάξια ψηλά στη συνείδηση των Ελλήνων φιλάθλων και να έχει φιλοδοξίες για καλύτερες μέρες στις εγχώριες διοργανώσεις αλλά και στην Ευρώπη.

Με χαρά και συγκίνηση θα τιμούμε πάντα τους τροπαιούχους του 2007 και θα θυμόμαστε τις προσπάθειές τους σε μια κρίσιμη σεζόν και την ιστορική διάκρισή τους!
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top