Η διοίκηση της ΑΕΛ SSPC ανακοινώνει με χαρά την ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή Νίκο Καλαθά για την αγωνιστική περίοδο 2026-2027.
Μετά την απόλυτα επιτυχημένη περσινή χρονιά, η οποία ολοκληρώθηκε με το εντυπωσιακό ρεκόρ των 24 νικών σε 25 αγώνες και την επιστροφή του συλλόγου στις εθνικές κατηγορίες, η παραμονή του έμπειρου τεχνικού ήταν η πιο αυτονόητη απόφαση. Ο άνθρωπος που δημιούργησε ένα δεμένο σύνολο με χαρακτήρα νικητή, καλείται πλέον να καθοδηγήσει την ομάδα στην απαιτητική κατηγορία της Α2 Εθνικής.
Η διοίκηση δείχνει έμπρακτα την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπό του, δίνοντάς του τα κλειδιά για τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς, με στόχο τη δημιουργία ενός ανταγωνιστικού ρόστερ που θα σταθεί επάξια στο νέο πρωτάθλημα.
Η δήλωση του Νίκου Καλαθά:
«Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη. Η περσινή χρονιά ήταν εξαιρετική, αλλά ανήκει πλέον στο παρελθόν. Η Α2 είναι μια εντελώς διαφορετική, σαφώς πιο δύσκολη κατηγορία, που απαιτεί ακόμα πιο σκληρή δουλειά, οργάνωση και προσήλωση.
Ξεκινήσαμε ήδη τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν. Υπόσχομαι ότι θα δώσουμε το 100% των δυνάμεών μας ώστε η ομάδα να παρουσιάσει ένα σύγχρονο, μαχητικό και ελκυστικό βόλεϊ, κάνοντας περήφανους όλους όσους ανυπομονούν να μας δουν ξανά στο γήπεδο».
