Με δύο μεγάλα ντέρμπι, αυτό του βόρειου Λονδίνου και της Σεβίλλης θα ασχοληθούμε σήμερα μέσα από το webfreebets.com, καθώς είναι οι αγώνες που ξεχωρίζουν από το ποδοσφαιρικό κουπόνι της Κυριακής. Και με την αναμέτρηση Μίλαν - Νάπολι που θα κρίνει πολλά για την τελική κατάταξη στην Serie A έχουμε μια ενδιαφέρουσα τριάδα που την βρίσκουμε σε ανταγωνιστικές τιμές και μέσα από το bet365 app.

ΑΡΣΕΝΑΛ - ΤΟΤΕΝΑΜ (18:30)
Όσο δεν καταφέρνει να κερδίζει στην Πρέμιερ, τόσο προελαύνει στο Γιουρόπα Λιγκ. Μπορεί να μην καταφέρνει να κερδίζει την Μπέρνλι - έμεινε στο 1-1 - αλλά όταν βγει εκτός συνόρων μεταμορφώνεται. Και αυτή της η έκδοση μπόρεσε και πέρασε μάλλον άνετα από τον Πειραιά, κερδίζοντας τον Ολυμπιακό με 1-3 και εξασφαλίζοντας σε μεγάλο βαθμό την πρόκριση για την επόμενη φάση.  
 Στην οποία επόμενη φάση θα είναι και η Τσέλσι μετά το 2-0 της Πέμπτης απέναντι στην Δυναμό Ζάγκρεμπ. Με αλλαγές στην σύνθεσή της η γηπεδούχος δεν είχε ρυθμό και χημεία από την αρχή, αλλά εμφανώς ανώτερη από τους Κροάτες μπόρεσε και έκανε γκολ δύο από τις ευκαιρίες και πήρε το σκορ ασφαλείας. Και τώρα ετοιμάζεται για τη νίκη που μπορεί και να της επιτρέψει να εισέλθει στις θέσεις που δίνουν ευρωπαϊκό εισιτήριο. 
Το ντέρμπι του βόρειου Λονδίνου παραδοσιακά επιφυλάσσει μεγάλες συγκινήσεις και έχει θέαμα και γκολ.  Και όσο και αν οι μπουκ δείχνουν να μην τρομάζουν από την  αστάθεια των γηπεδούχων, η Άρσεναλ δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος του φαβορί. Για αυτό και εμείς θα στηρίξουμε την Τότεναμ σε απόδοση 2.80. Οι προβλέψεις με τους αγώνες της Παρασκευής εδώ.

ΣΕΒΙΛΛΗ - ΜΠΕΤΙΣ (22:00)
Πάλεψε όσο μπορούσε και μέχρι το τελευταίο σφύριγμα, αλλά η Ντόρτμουντ είχε κάτι που η Σεβίλλη δεν διέθετε στην ενδεκάδα της. Έναν χαρισματικό σκόρερ όπως είναι ο Χόλαντ. Ο Νορβηγός σκόρερ έκανε τη διαφορά και έδωσε στην ομάδα του την πρόκρισή. Και τώρα η Σεβίλλη επιστρέφει στην Ανδαλουσία για να δείξει σήμερα ποιος είναι το αφεντικο της πόλης. Με εξαίρεση την απουσία του Βιδάλ χωρίς άλλα προβλήματα η αποστολή. 
Χρειάστηκε 27 λεπτά για να μετατρέψει το 0-2 από την Αλαβές σε 3-2. Ανύπαρκτη για μια ώρα, όταν βρέθηκε απέναντι σε μια σχεδόν βέβαιη ήττα, έβαλε κάτω την μπάλα, πίεσε και από το 61ο έως το 88ο λεπτό πέτυχε τα τρία γκολ που της έδωσαν μια μεγάλη νίκη και την απαραίτητη ψυχολογική ώθηση για το σημερινό ντέρμπι. 
Η εμφάνιση στην Βεστφαλία ήταν ξεκάθαρο σημάδι ότι η Σεβίλλη έχει αρχίσει να βρίσκει ξανά την φόρμα της. Σε φόρμα είναι ήδη η Μπέτις και αυτό μας προδιαθέτει για ένα συναρπαστικό και θεαματικό παιχνίδι. Και σίγουρα με αρκετή ένταση. Με δεδομένο ότι σημείο δύσκολα “βγαίνει” θα ποντάρουμε στο over 5.5 καρτών.  

ΜΙΛΑΝ – ΝΑΠΟΛΙ  (21:45)
Με γκολ στις καθυστερήσεις πήρε το 1-1 στο “Ολντ Τράφορντ” και απέκτησε πλεονέκτημα για την ρεβάνς. Αν και η Γιουνάιτεντ ήταν αυτή που θα έπρεπε να πάρει τη νίκη, η Μιλανέζοι ήταν τυχεροί να κάνουν γκολ μια από τις λίγες ευκαιρίες που δημιούργησαν. Χωρίς περιθώρια χαλάρωσης θα κυνηγήσουν τη νίκη, έστω και αν οι Ιμπραΐμοβιτς και Μάντζουκιτς δεν θα μπορέσουν να ενισχύσουν την προσπάθεια των συμπαικτών τους.    
Σήμερα ξεκινάει ο γολγοθάς των τριών εκτός έδρας αναμετρήσεων με Μίλαν, Γιουβέντους και Ρόμα. Στο τέλος αυτού του δρόμου θα ξέρουμε σε μεγάλο βαθμό τη θέση που θα τερματίσει η  Νάπολι φέτος στην Serie A. Μέχρι στιγμής βρίσκεται μόλις μια νίκη μακριά από την 4η θέση (με έναν αγώνα λιγότερο), έχοντας κερδίσει την Μπολόνια με 2-0. Εκτός από τους συνηθισμένους απόντες Λοσάνο (μέσος) και τον επιθετικό Γκουλάμ, θα απουσιάσει και ο αμυντικός Γκουλάμ.   
Φύσει επιθετικές ομάδες αμφότερες αναμένεται να το δείξουν για μια ακόμη αγωνιστική. Και αν δεν παίξει μεγάλο ρόλο η συσσωρευμένη κούραση και το βαρύ πρόγραμμα που ακολουθεί, όλα δείχνουν ότι θα επιβεβαιωθεί ένα καλοπληρωμένο over 2.5 σε απόδοση 1.83.

Δείτε εδώ τα euro 2021 προγνωστικα νικητη, όπως επίσης το πρόγραμμα και τα γήπεδα του euro 2020.

21+, Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210-9237777. Οι αποδόσεις ενδέχεται να διαφοροποιηθούν μέχρι την έναρξη των αναμετρήσεων.

 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top