Οι φιναλίστ της Αργεντινής και της Γαλλίας εκπροσωπούνται καλά στο ρόστερ των καλύτερων παικτών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022

Και έτσι τελείωσε το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022. Με ρεκόρ τερμάτων, συγκίνηση από την αρχή και κορύφωση ίσως στον μεγαλύτερο τελικό στην ιστορία της διοργάνωσης. Το Κατάρ ήταν το στάδιο για ένα σόου που λίγοι θα ξεχάσουν σύντομα δεδομένου του επιπέδου ανταγωνιστικότητας των αγώνων.


Η Αργεντινή αντιμετώπισε τη Γαλλία στον τελικό, με τον Λιονέλ Μέσι να τελειώνει τελικά την αναμονή του για το μοναδικό τρόπαιο που λείπει από την αξιόλογη καριέρα του. Ο αριθμός 10 κέρδισε τη Χρυσή Μπάλα ως ο καλύτερος παίκτης του τουρνουά και ως εκ τούτου είναι βασικός για την ομάδα GOAL του Τουρνουά, αλλά ποιος άλλος έχει ενταχθεί μαζί του στη σύνθεση;


Όσοι έκαναν τις προβλέψεις τους στην Αργεντινή στην ιστοσελίδα της Vista bet σίγουρα κέρδισαν πολλά χρήματα με το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022.


Δείτε, παρακάτω, την Ομάδα του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022, σύμφωνα με το GOAL.

ΓΚΟΛ: Emiliano Martinez (Αργεντινή)

Μετά την απογοήτευση που δέχθηκε δύο γκολ από τη Σαουδική Αραβία στο εναρκτήριο παιχνίδι, ο Μαρτίνεθ έμοιαζε με τερματοφύλακα αποφασισμένος να προστατεύσει το γκολ του με κάθε κόστος.


Διοικούσε την περιοχή του και έκανε μεγάλες αποκρούσεις σε κρίσιμες στιγμές, συμπεριλαμβανομένων των τελευταίων λεπτών με την Αυστραλία στον γύρο των 16 και τη Γαλλία στον τελικό, καθώς και στις νίκες στη διαδικασία των πέναλτι επί της Ολλανδίας και τη δραματική νίκη της Κυριακής. Ένας άξιος νικητής του βραβείου τερματοφύλακας του τουρνουά.

LD: Ασράφ Χακίμι (Μαρόκο)

Μια εύκολη επιλογή, ο Χακίμι ήταν σταθερά εξαιρετικός σε όλη τη διάρκεια του τουρνουά, καθώς το Μαρόκο κέρδισε τις καρδιές των φιλάθλων κατά τη συμμετοχή τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο.


Ο δεξιός μπακ της Παρί Σεν Ζερμέν ήταν εξαιρετικός και στα δύο άκρα του γηπέδου, με την ασίστ για τον Γιουσέφ Εν-Νεσύρι στη νίκη επί του Καναδά ένα από τα highlights της διοργάνωσης.

ZAG: Nicolas Otamendi (Αργεντινή)

Όσο δυνατά και αν η Αργεντινή πήγαινε στο τουρνουά, λίγοι θα μπορούσαν να προβλέψουν ότι ο 34χρονος Οταμέντι θα ήταν ένας από τους παίκτες που ξεχώριζαν στο Παγκόσμιο Κύπελλο.


Ο αμυντικός της Μπενφίκα ήταν εξαιρετικός στο μεγαλύτερο μέρος της διοργάνωσης και παρόλο που η αποτυχία του να δεχθεί το πρώτο πέναλτι της Γαλλίας στον τελικό ήταν σχεδόν ο καταλύτης για μια καταστροφική ήττα, τα καλά ήταν πολύ περισσότερα από τα κακά για την πρώην διεθνή Σίτι.

ZAG: Josko Gvardiol (Κροατία)

Ξεχάστε τι του έκανε ο Μέσι στον ημιτελικό, θα μπορούσε να συμβεί σε οποιονδήποτε αμυντικό. Αυτό ήταν ένα καθοριστικό τουρνουά για τον Gvadiol, ο οποίος εδραίωσε τη θέση του ως ένας από τους καλύτερους αμυντικούς στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Σε ηλικία μόλις 20 ετών, είναι πραγματικό ταλέντο.

LE: Theo Hernandez (Γαλλία)

Ο Ερνάντες άδραξε σίγουρα την ευκαιρία για να εντυπωσιάσει αφού ο αδερφός του, Λούκας τραυματίστηκε στο εναρκτήριο παιχνίδι της διοργάνωσης στη Γαλλία.


Έχοντας μια απροσδόκητη ευκαιρία να ξεκινήσει το τουρνουά, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο ταξίδι της Γαλλίας στον τελικό. Και παρά το γεγονός ότι πέρασε δύσκολα με τον Μπουκάγιο Σάκα στον προημιτελικό κόντρα στην Αγγλία, έδειξε τη νοοτροπία να ανακάμψει και να σκοράρει στον ημιτελικό νίκη επί του Μαρόκου.

MEI: Sofyan Amrabat (Μαρόκο)

Τι τουρνουά είχε ο μέσος της Φιορεντίνα!


Ήταν μια πραγματικά κολοσσιαία φιγούρα στη μεσαία γραμμή του Μαρόκου και η καρδιά μιας ομάδας που έσπασε τα φράγματα στο Κατάρ το 2022. Μια μεγάλη αλλαγή το καλοκαίρι, αν όχι τον Ιανουάριο, είναι σίγουρα τώρα στην ατζέντα του Μαροκινού.

MEI: Enzo Fernandez (Αργεντινή)

Ο Fernandez έδωσε μια προειδοποίηση για το υπόλοιπο της διοργάνωσης όταν ήρθε από τον πάγκο για να πετύχει αυτό το υπέροχο γκολ εναντίον του Μεξικού στη φάση των ομίλων και από εκείνη τη στιγμή εδραίωσε τη θέση του στην αρχική ενδεκάδα της Αργεντινής και έγινε αναπόσπαστο μέρος της πορείας της της επιτυχίας.


Μια συναρπαστική μεσαία γραμμή που η Μπενφίκα μπορεί να δυσκολευτεί να διατηρήσει τους επόμενους μήνες, τουλάχιστον θα ξέρει ότι μπορεί να ζητήσει ένα τεράστιο ποσό όταν τελικά πουλήσει τον νεαρό παίκτη του τουρνουά.

MEI: Antoine Griezmann (Γαλλία)

Τι αποκάλυψη ήταν ο Γκριεζμάν για τη Γαλλία.


Με έναν ελαφρώς βαθύτερο νέο ρόλο την παραμονή του τουρνουά από τον Ντιντιέ Ντεσάμπ, ο επιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης απάντησε στις ευκαιρίες του προπονητή του με μια σειρά από υπέροχες εμφανίσεις.


Η αφοσίωσή του στην ομάδα ήταν εξαιρετική, αλλά η δημιουργική του ποιότητα εξακολουθούσε να ξεχωρίζει. Λαμπρός.

ATA: Λιονέλ Μέσι (Αργεντινή)

Τι άλλο να πει κανείς;


Ο Μέσι μπήκε στο τουρνουά με πολλούς να αμφισβητούν αν μπορούσε ακόμα να παίξει στην κορυφή του παιχνιδιού του και απάντησε όσο καλύτερα μπορούσε.


Πέτυχε επτά γκολ, αλλά η ασίστ του για τον Julian Alvarez κόντρα στην Κροατία στον ημιτελικό ήταν μια στιγμή που δεν θα ξεχαστεί ποτέ. Δάσκαλος στη δουλειά.

ATA: Kylian Mbappe (Γαλλία)

Ο Μπαπέ συνέχισε από εκεί που σταμάτησε στη Ρωσία πριν από τέσσερα χρόνια, δημιουργώντας μια ακόμη εξαιρετική εμφάνιση στο Παγκόσμιο Κύπελλο.


Ο σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν σημείωσε οκτώ γκολ και έδωσε δύο ασίστ καθώς οδήγησε τη Γαλλία στον τελικό και κέρδισε το Χρυσό Παπούτσια.


Εφόσον το επιτρέψουν οι τραυματισμοί, ο Mbappé θα πρέπει να έχει τουλάχιστον άλλα δύο Μουντιάλ και, αν συνεχίσει σε αυτόν τον ρυθμό, θα μπορούσε να σπάσει σχεδόν κάθε ρεκόρ τουρνουά.

ATA: Julian Alvarez (Αργεντινή)

Ήταν ένας αγώνας μεταξύ Αλβάρες και Ολιβιέ Ζιρού, καθώς και οι δύο είχαν εξαιρετικές επιδόσεις στην κορυφή των χωρών τους.


Αλλά η ανάδυση του Alvarez στην παγκόσμια σκηνή ήταν μια από τις χαρές του Παγκοσμίου Κυπέλλου και το γκολ του εναντίον της Κροατίας θα μείνει για πολύ καιρό στη μνήμη των Αργεντινών και του κόσμου.


Η Αργεντινή έχει άλλο ένα μεγάλο επιθετικό ταλέντο στα χέρια της.

 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top